Selecteer een pagina

ABOUT

MAKE MY EVENT

Make My Event beschikt over een selectief bestand van representatieve, hardwerkende en hoogopgeleide medewerkers die voor zeer uiteenlopende werkzaamheden worden ingezet. Of u nu op zoek bent naar goed getrainde saleskanjers, proactieve catering medewerkers of enthousiaste hosts en hostesses, bij Make My Event bent u aan het juiste adres. Een uitgebreide beschrijving van onze diensten en de vaardigheden van onze medewerkers vindt u onder services.

Make My Event bestaat uit een jong, ervaren en gedreven team. Niet alleen op de vloer staat kwaliteit voorop, ook het team van MME streeft naar perfectie, schakelt snel en denkt graag met u mee. Onze oneindige ambitie, oog voor detail en een persoonlijke kennis van ons bestand zorgt ervoor dat onze medewerkers naadloos aansluiten op uw wensen. Daarnaast staan kwaliteit, flexibiliteit en snel schakelen bij ons te allen tijde voorop.

MME ACADEMY

Make My Event focust zich vanaf het allereerste begin op kwaliteit. Het doel van MME is namelijk: het terugbrengen van aantrekkelijke service in Nederland. Dit kan alleen wanneer de kwaliteit van onze medewerkers van hoog niveau is. Na vijf jaar ervaring en vele trainingen zetten we ons doel nog meer kracht bij door het oprichten van onze eigen MME Academy!

The MME Academy biedt vanaf februari 2017 twee keer per maand een horeca- en gastvrijheidstraining en een promotie- en salestraining aan onze medewerkers op de vloer. Een effectief trainingsprogramma waarbij MME de persoonlijke groei van haar medewerkers stimuleert, hun vaardigheden monitort en zo de service naar een nog hoger niveau brengt.

MEET THE TEAM

Marielle Smit Make My Event

Marielle Smit

Co-founder & owner

marielle@makemyevent.nl

Lotte Brunninkhuis Make My Event

Lotte Brunninkhuis

Co-founder & owner

lotte@makemyevent.nl

Sara Albisser

HR manager

sara@makemyevent.nl

Fleur de Greeff

Operational manager

fleur@makemyevent.nl

Mirelle op den Velde Make My Event

Mirelle op den Velde

Finance

finance@makemyevent.nl

Iris van der Mars

Stylist

styling@makemyevent.nl

Aniek de Groot

Account manager

aniek@makemyevent.nl

Florine Deimann

Account manager

florine@makemyevent.nl

Tjarda Bruinier

Account manager

tjarda@makemyevent.nl

Samantha Klumper

Account manager

samantha@makemyevent.nl

Eva van Eck

Booker

eva@makemyevent.nl

Larissa de Boer

Booker

larissa@makemyevent.nl