Selecteer een pagina

PROJECTS

JAN TAMINIAU X TELE2NL

Op 5 april lanceerde telecomprovider Tele2 in samenwerking met Jan Taminiau door Taminiau ontworpen limited edition VR-bril. De couturier bedacht een high tech collector’s item met (knip)oog voor de omgeving!

Lees meer

SPARKLE

2018 zijn wij knallend gestart met de eerste SPARKLE van het jaar! Een geslaagde avond waarop we iedereen hebben kunnen bedanken voor hun waanzinnige inzet afgelopen jaar en te proosten op het nieuwe jaar!

Lees meer

VIDEOLAND

Wellicht heb je ze voorbij zien lopen in de stad, want ze zijn weinig mensen ontgaan! In opdracht van Het PR Bureau en ter promotie van de nieuwe serie The Handmaid’s Tale liepen onze Handmaids gisteren door het centrum van Amsterdam en waren zij een heuse bezienswaardigheid!

Lees meer

MILU

Voor het nieuwe beauty merk MILU mochten wij, in opdracht van House of LUCE, de modellen verzorgen voor hun eerste campagne met deze foto’s als resultaat! Wij zijn nu al fan!

Lees meer

Hilvertshof

In juni werd het Hilvertshof feestelijk heropend! In opdracht van Hadimassa was ons promoteam aanwezig om het winkelend publiek hiervan op de hoogte te stellen.

Lees meer

PIRATES OF THE CARIBBEAN

De première van Pirates of the Caribbean – Salazar’s Revenge vond plaats in een wel heel bijzondere locatie: Het Scheepvaartmuseum.

Lees meer

BELLEVENTS

In samenwerking met Van Dam Catering en Bellevents zorgden wij dat het alle genodigden van de opening van Schuytgraaf in Arnhem aan niets ontbrak. Een groot succes!

Lees meer

AMSTEL GOLD RACE

Grote kans dat je ze voorbij hebt zien komen op TV, want onze kanjers gaven als enige echte Amstel Rondemissen alle winnaars en participanten een warm onthaal tijdens de Amstel Gold Race​!

Lees meer

MAGNUM

Vorige week werd The Conservatorium Hotel in z’n geheel afgehuurd voor hét feest van het jaar: de Magnum Pyjama Party! Magnum lanceerde namelijk deze avond op spectaculaire wijze De Magnum Pints!

Lees meer

DUNKIN DONUTS

Dunkin’ Donuts opende vorige week haar eerste winkel op de Nieuwedijk in Amsterdam en wij waren er bij! Dit is de eerste maar zeker niet de laatste winkel, want deze week openen ze de volgende winkel op Damstraat en binnenkort meer!

Lees meer

AND SEE

De lancering van &C liet Chantal Janzen niet stilletjes voorbij gaan…

Lees meer

RTL

Gabbers Jandino Asporaat, Guido Weijers, Philippe Geubels en Roue Verveer werden op Valentijnsdag aangenaam verrast door onze blonde schone met een Valentijnsboodschap in opdracht van RTL.

Lees meer

Google

Het afgelopen jaar heeft ons Google Team zich met veel plezier en op regelmatige basis ingezet tijdens De Digitale Werkplaats in opdracht van Bureau voor Reuring!

Lees meer

Maroccanoil

We kijken het liefste vooruit maar met deze foto’s is terugblikken ook een feestje! Onze beauties stonden een paar maanden geleden model tijdens de lancering van de Moroccanoil Texture Line.
Photo Credit: Chloé Leenheer

Lees meer

NS

De bezoekers van de Huishoudbeurs konden niet om onze enthousiaste host heen. Namens de NS gaf hij alle bezoekers een warm welkom!

Lees meer

De Vrienden van Amstel LIVE

De grootste Amstelkroeg van Nederland opende in 2017 voor de 19e keer haar deuren in Rotterdam Ahoy. Negen dag lang mochten wij met een waanzinnig team alle VIPS ontvangen en begeleiden! Een feest om aan zo’n mooie productie mee te werken waarbij onze hostesses, naast het ontvangen en begeleiden, ook nog een rol kregen in de show!

Lees meer

ESSENTIEL

Op donderdag 20 oktober ontvingen onze hostesses, in opdracht van OONA PR, alle genodigden tijdens de store opening van Essentiel op de Utrechtsestraat in Amsterdam. Met als resultaat deze prachtige foto’s van Presstigieux en goede feedback!

Lees meer

HEAD & SHOULDERS

Tijdens het pers event van Head & Shoulders gingen alle genodigden onder begeleiding van ons professionele “Clean Team” door een heuse Hair Wash! In opdracht van Bellevents:

“Het was heel geslaagd. Bedankt weer voor deze toppers!”

Lees meer

Topshop

Afgelopen week organiseerden we in samenwerking met Van Dam Catering het TOPSHOP Student Event in Amsterdam. Ter promotie van het event gingen onze promoteams de straat op en langs alle universiteiten om iedereen hiervan op de hoogte te brengen. En wát was het een feest!!

Lees meer

Ruinart

Tijdens het Unseen Photo Festival in het Westerpark verwelkomden onze hosts alle gasten van Unseen in de speciale Pop-Up Gallery van Erwin Olaf in samenwerking met Ruinart. En niet zonder succes!

Lees meer

BODY WORLDS

Gehuld in kleurrijke pailletten jumpsuits deelden onze kanjers in opdracht van Body Worlds geheel in style gratis roze condooms uit aan alle bezoekers van de Gay Pride in Amsterdam! LET LOVE RULE!

Lees meer

LILLET BLANC

Het is eindelijk zomer en dat betekent het terras op met een verfrissend drankje!! Heb jij al hét drankje van deze zomer gedronken? Lillet Vive it is en daarom gaat ons Lillet promoteam deze zomer het terras op zodat dit niemand zal ontgaan.

Lees meer

PAUW

Onze beauties showden tijdens de heropening van Pauw Noordeinde in samenwerking met Harper’s Bazaar de verschillende collecties aan de aanwezige gasten. Dit alles onder toeziend oog van Editor in Chief Cécile Narinx die de gasten van deskundig advies voorzag!

Lees meer

ORAL-B

Tijdens het persevent van Oral-B waren onze tandartsassistentes aanwezig om iedereen te begeleiden tijdens de Oral-B GENIUS Test Drive.

Lees meer

MOËT ICE ROSÉ

Op 11 juni verwelkomden onze champagne dames de genodigden bij The Harbour Club Amsterdam tijdens de officiële en feestelijke lancering van Moët Ice Rosé.

Lees meer

LG Electronics Benelux

Deze fanatieke scheidsrechters zorgden, in opdracht van Bellevents, dat niemand kon valsspelen tijdens de officiële LG Stofzuiger Race. Alles ter promotie van de nieuwe LG CordZero stofzuiger!

Lees meer

QUOTE

Lotte & Mariëlle staan deze maand samen in de Quote met een artikel over Make My Event!

Lees meer

NS

Tijdens Koningsdag 2016 hielpen onze kanjers alle bezoekers in Amsterdam op weg naar de leukste festiviteiten in de stad… En kijk ze stralen!!

Lees meer

Opening Gelderlandplein

Wat een heerlijke week hebben wij achter de rug! Voor de officiële opening van het Gelderlandplein hebben we tijdens het waanzinnige openingsfeest onze kanjers mogen inzetten in de catering, garderobe en bij ontvangst. En als kers op de taart mochten we vijf dagen lang het winkelend publiek de enige echte GP Shopper aanbieden vol kortingsacties en alle kindjes begeleiden tijdens Kidsday! Bedankt Hadimassa, we had a blast!

Lees meer

AUSSIE

Tijdens het pers event van Aussie zorgden onze Australian cowboys voor een warm ontvangst en heerlijke hapjes en drankjes in opdracht van Bellevents!

Lees meer

Hadimassa

Afgelopen week waren onze futuristische (rollende) kanjers aanwezig bij Scratch The Future waar basisschoolleerlingen leerden programmeren in de Ziggo Dome!

Lees meer

McGregor

Zaterdag 30 januari verzorgden we de officiële opening van de McGregor Store op het Gelderlandplein in Amsterdam. Dankzij de heerlijke happen van Van Dam Catering, onze horeca kanjers en een tableau vivant met onze enthousiaste modellen was het een groot succes!

Lees meer

Beat Blue Monday

Samen met Van Dam Catering gingen we op maandag 25-01 de strijd aan tegen de Monday Blues! In de gloednieuwe Studio CM van Customized Media ontvingen we alle genodigden met een grote glimlach, een heerlijk glas champagne en goede happen! We beat it!

Lees meer

Column Annicvw.com

Vanaf vandaag deelt Mariëlle met jou maandelijks op Annicvw.com het wel en wee rondom haar passie: ondernemen.

Lees meer

Mac Cosmetics

Wát een feest! We hebben nieuwe buren en we mochten meteen voor hun aan de slag!

Lees meer

PAUW

Onze stralende modellen werkten afgelopen weekend voor PAUW tijdens het Winter Event 2015 van Schaap en Citroen in The Harbour Club Amsterdam!

Lees meer

Hennessy

Hennessy bestaat 250 jaar en dit moest uiteraard gevierd worden! Onze stralende hostesses gaven de genodigden een warm welkom met een heerlijk glas champagne en de knappe tourguides begeleidden geheel in theatrale stijl de gasten tijdens de ‘Hennessy Experience’!

Lees meer

Nederlands Film Festival

Vorige week werden de Gouden Kalveren, de grote prijzen van de Nederlandse Film, uitgereikt tijdens het Nederlands Film Festival Gala én onze kanjers waren erbij!

Zo zorgden onze stralende Moët & Chandon hostesses voor een warm welkom en kregen onze enthousiaste Shot by Models alle genodigden voor de camera! Hierbij een kleine impressie…

Lees meer

VODAFONE

De lancering van de iPhone 6S is niemand ontgaan! In opdracht van Glasnost zijn onze enthousiaste hostesses ingezet om de eerste iPhone 6S te overhandigen aan de gelukkige Vodafone Nederland klanten in Maastricht, Nijmegen, Rotterdam en Leeuwarden!

Lees meer

House Of Eléonore

Op donderdag 24 september stralen onze hostesses in De Telegraaf tijdens de succesvolle lancering van House Of Eléonore: “Champagnemeisjes Elise en Lara schenken de gasten royaal Ruinart in en de bubbly babes hebben er verstand van. „Dit is zeer exclusieve champagne uit Reims, die pas na een lang proces kan worden gemaakt.” Zelf dragen ze geen sieraden en zijn puur natuur. Net als de champagne.”

Lees meer

DENHAM

Tijdens de vierde editie van Vogue Fashion’s Night Out waren onze kanjers volop aanwezig in de P.C. Hooftstraat! Zij straalden voor onder andere DENHAM The Jeanmaker.

Lees meer

TalkiesMAN

Heb jij dit weekend al tijd gehad om de nieuwste TalkiesMAN te lezen? Wij wel!! Naast een leerzame column van Drs. Kelly Weekers (leestip voor alle mannen!), staat ook onze Stefan model in “Let’s Talk Dresscodes!” met handige uitleg over de verschillende dresscodes waar we de komende feestmaanden weer veel mee te maken krijgen.

Lees meer

Sparkle 2.0

Wát een feest! Op donderdag 27 augustus organiseerden we speciaal voor onze toegewijde, hardwerkende en enthousiaste hosts en hostesses SPARKLE 2.0 met het thema Tropical You! Mede dankzij Shot by Models, Jamson Iris Whiskey, ABE Club & Launch, Somethink Good & Dave Hiddes was het een top avond!

Lees meer

Multi Vastgoed

In opdracht van Bellevents serveerden onze enthousiaste cateringmedewerkers de genodigden van Multi Vastgoed heerlijke hapjes en drankjes op een prachtig zeilschip tijdens de SAIL-In Parade 2015. Een waanzinnige ervaring en een geslaagd event met onze zeer gewaardeerde partner Van Dam Catering!

Lees meer

America Today

Eén van onze modellen staat dit seizoen model voor America Today! Heb jij onze stralende Zoé al gespot in 1 van de winkels of online? She blows us away!

Lees meer

ZALANDO

Begin juli trapten we de Amsterdam Fashion Week af met een top activatie op de Amsterdamse Grachten voor Zalando! Met het heerlijke weer gingen onze kanjers goed ingesmeerd de boot op om de musthave rokjes en goedgevulde Zalando goodie bags uit te delen aan alle dames langs de kant! Een geslaagde dag!

Lees meer

RECENT PROJECTS