Selecteer een pagina

SERVICES

HOSTS & HOSTESSES

MME beschikt over een selectief bestand met representatieve, hardwerkende en hoogopgeleide hosts en hostesses die voor zeer uiteenlopende werkzaamheden worden ingezet. Onze hosts en hostesses zetten net dat stapje meer waardoor zij dé toegevoegde waarde zijn op uw event. Of u nu op zoek bent naar oogverblindende hostesses die uw gasten registreren en begeleiden of representatieve gastheren die zorgen voor een warm welkom op uw event; bij Make My Event bent u aan het juiste adres.

SALES MEDEWERKERS

De sales medewerkers van Make My Event hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Van het stimuleren van de directe sales in de shop-in-shops van De Bijenkorf tot het bevorderen van de verkoop in verschillende groothandels; onze sales medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid, zijn zeer “sales-driven” en staan garant voor de beste omzetten. Zij ontvangen maandelijks verkoop trainingen van een externe sales professional die hen iedere keer weer voorziet van de beste sales tips & tricks. Make My Event stelt voor de inzet van uw sales medewerkers goed gemotiveerde poules samen en neemt de gehele planning en verloning uit handen.

CATERING MEDEWERKERS

Make My Event organiseert regelmatig horeca- en gastvrijheidstrainingen zodat onze medewerkers er tijdens een walking diner, sit-down diner of een borrel voor zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Zoekt u enthousiaste, proactieve en zeer hardwerkende catering medewerkers die kennis hebben van de etiquette? Make My Event heeft jarenlange ervaring in het leveren van geschikt catering personeel aan gerenommeerde cateraars, bedrijven en particulieren op het hoogste niveau.

PROMOTIE MEDEWERKERS

Wilt u uw merk of bedrijf onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep? Onze promoteams worden dagelijks en met veel succes ingezet om een merk of bedrijf op de kaart te zetten. Met een goede samenstelling, de juiste styling en een grote dosis energie zorgen onze jongens en meiden dat elke promotie actie of sampling niemand ontgaat. Geen tijd om een goede actie of een concept te bedenken? Make My Event levert niet alleen enthousiaste brand ambassadors maar denkt ook graag met u mee om de naamsbekendheid van uw merk of bedrijf te vergroten.

(DOORPAS)MODELLEN

Als geen ander weten we hoe belangrijk het is om een model te vinden met een passende uitstraling voor uw merk in combinatie met de juiste maten. Make My Event heeft een bestand vol professionele modellen die worden ingezet voor shoots, shows en als doorpasmodel voor fashionmerken en webshops. Door hun ervaring, professionaliteit en proactieve houding onderhouden wij vele vaste samenwerkingen met gerenommeerde internationale fashionmerken.

STYLING / HAAR & VISAGIE

Ieder event en elke klant is anders en daar spelen we met onze stylingafdeling graag op in! Ons stylingteam verzekert u van het perfecte plaatje: een stijlvolle styling die naadloos aansluit op uw wensen. Altijd in overleg, passend en met gevoel voor perfectie! Om de look van de jongens en meiden compleet te maken beschikken we over een team van professionele visagisten en hairstylisten die hen nóg mooier maken.